SEO Rank-rapporter direkte i indbakken

Få tilsendt flotte og overskuelige rapporter, som viser en komplet oversigt over jeres placeringer i søgeresultaterne hos Google og andre søgemaskiner.

Aldrig har det været nemmere at følge udviklingen i jeres onlineaktiviteter, målt på jeres SEO-rangering. I kan konfigurere alle de rapporter, I har lyst til, og sende dem til relevante kontaktpersoner i jeres virksomhed med et bestemt tidsinterval.  

KOM I GANG GRATIS

"Googles organiske trafik er en vigtig kanal til generering af besøgende og dermed også salg eller henvendelser til langt de fleste virksomheder. Derfor er det vigtigt løbende at kunne monitorere sine organiske placeringer på Google eller andre søgemaskiner."

KOM I GANG GRATIS

“Vi søgte et værktøj, der kunne samle informationer og data fra de tjenester vi benytter. Det var meget svært at finde indtil vi opdagede Evolution360. Fantastisk værktøj”

Salgschef, Michael Lyngfeldt

“Vi har nu benyttet Evolution360 i mere end et år og kan slet ikke undvære de vigtige marketing-data og de uvurderlige leads vi har fået via Webleads funktionaliteten"

CEO, Brian A. E. Jørgensen.

“Vi arbejdede slet ikke med potentielle kundeemner fra vores website indtil vi blev introduceret til Evolution360. Nu benytter vi værktøjet dagligt i vores salgsafdeling.”

CEO, Søren Beyer