Integrér med alle jeres sociale medier

Se, hvilke posts der præsterer bedst og giver det største engagement hos jeres brugere. Følg udviklingen i likes, kliks, visninger, delinger og kommentarer, så I altid er opdaterede om jeres tilstedeværelse på de sociale medier. Med Evolution360 får I en overskuelig alt-i-en-rapport med integration til Facebook, LinkedIn, Instagram m.fl.

KOM I GANG GRATIS

"Kampen om kunderne kommer i langt højere grad til at foregå på de sociale medier i fremtiden. Derfor er det vigtigt lynhurtigt at kunne monitorere på jeres virksomheds SoMe-performance"

KOM I GANG GRATIS

“Vi søgte et værktøj, der kunne samle informationer og data fra de tjenester vi benytter. Det var meget svært at finde indtil vi opdagede Evolution360. Fantastisk værktøj”

Salgschef, Michael Lyngfeldt

“Vi har nu benyttet Evolution360 i mere end et år og kan slet ikke undvære de vigtige marketing-data og de uvurderlige leads vi har fået via Webleads funktionaliteten"

CEO, Brian A. E. Jørgensen.

“Vi arbejdede slet ikke med potentielle kundeemner fra vores website indtil vi blev introduceret til Evolution360. Nu benytter vi værktøjet dagligt i vores salgsafdeling.”

CEO, Søren Beyer