B2B leadgenerering  for alle

Vores historie:

I 2016 blev Evolution360 grundlagt af de tre internetentreprenører Mogens Vilsen, Henrik Kristiansen og Morten Vilsen.

Vores platform er skabt til at revolutionere måden, virksomheder genererer leads på.

Ved hjælp af avancerede algoritmer og kunstig intelligens muliggør vores platform en hurtig og effektiv identifikation af potentielle kunder, hvilket giver virksomheder mulighed for at øge deres salg og vækst på en omkostningseffektiv måde.

Vi tror på, at kvalitetsbaserede B2B lead løsninger skal være tilgængelige for virksomheder i alle størrelser og budgetter. Derfor har vi skabt en prisvenlig platform, der giver mulighed for succes uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Med Evolution360  kan virksomheder være sikre på at få adgang til avancerede værktøjer til leadgenerering, der driver deres forretning fremad. Velkommen til fremtidens B2B lead generation.

  • Morten Vilsen Founder

  • Henrik Kristiansen Founder

  • Mogens Vilsen Founder

Mission

Hos Evolution360 er vores mission at revolutionere B2B lead-generering ved at levere enestående kvalitet og præcision i hvert enkelt lead. Vi er dedikerede til at forstå vores kunders unikke behov og udnytte innovative strategier og teknologier for konsekvent at levere målrettede, kvalificerede leads, der driver forretningsvækst og ROI.

Tidslinje

2016

Evolution360 bliver grundlagt med afsæt fra kontoret i København.

2017

Evolution360 lanceres på spansk, svensk, norsk og hollandsk.

2018

Drag and drop dashboard lanceres.

2020

Supplerer forretningen med en udviklingsafdeling i Indien.

2022

Launch af helt nyt design og UI.

Prøv Evolution360 gratis i 14 dage

Konverter websitebesøgende til leads på få minutter med vores avancerede AI-algoritme. Prisvenlig B2B lead-løsning for virksomheder i alle størrelser og budgetter.